Van kleine tot grote evenementen voor 40.000 man - duurzame producten - eigen voorraad - beste prijs - online offerte - telefonisch advies

Over De Haas Verhuur

Arrangementen verhuur specialist sinds 1971

Op 1 april 1971 richten Henk en Nell de Haas het bedrijf 'Henk de Haas, Tafels- en Stoelen Verhuurbedrijf' aan de Willem Boyeweg 101 in Gennep op. Het assortiment bestaat uit 200 houten klapstoelen en 20 houten klaptafeltjes.

De zaken gaan meteen erg goed en het bedrijf breidt zich uit met meerdere soorten tafels, stoelen en andere horecabenodigdheden. In 1975 verhuist het bedrijf naar een grotere locatie: Sprokkelveld 4 in Milsbeek.

Met de komst van de zonen René en Eddy in het verhuurbedrijf (1982) wordt een verdere groei van het bedrijf in gang gezet. Vanaf die tijd kunnen evenementen tot 20.000 personen van meubilair worden voorzien. In 1989 volgt de toevoeging van tapinstallaties, voorzetbuffetten, koelkasten, verkooppaviljoens en koelcontainers aan het assortiment. Drie jaar later een verdere uitbreiding met biertapeilanden.

De ervaring die De Haas en zonen opdoen bij de verhuur van biertapmaterialen wordt gebruikt voor de ontwikkeling en fabricage van een evenementencontainer in 1994. De 20 Foot grote container herbergt een complete bar met 8 tappunten en een koelcel. Uniek in zijn soort, deze mobiele bar!

In 1992 verandert de bedrijfsnaam naar 'De Haas Verhuur'.

Vanwege de grote hoeveelheden meubilair, tapeilanden en koelcontainers wordt in 2001 een tweede opslagruimte in gebruik genomen: Ovenberg 2, Milsbeek. Na de aanbouw van een kantoor en kantine verhuist het gehele bedrijf in 2005 naar Ovenberg 2.

Met het ontwikkelen van een tankbierwagen vindt er in 2010 wederom een uitbreiding binnen het verhuurassortiment plaats. De tankbierwagen bestaande uit een koelaanhanger met daarin twee biertanks van 1.000 liter wordt in gebruik genomen.

In april 2011 bestaat De Haas Verhuur 40 jaar. Dit wordt gevierd met een Open Dag voor klanten, leveranciers, familie, vrienden en belangstellenden.

In 2016 slaat De Haas Verhuur met de ontwikkeling en fabricage van chalets een zijweg in. De chalets zijn inzetbaar tijdens kerstmarkten, op de braderie en bij festivals.

Van kleine tot grote evenementen voor 40.000 man - duurzame producten - eigen voorraad - beste prijs - online offerte - telefonisch advies