Van kleine tot grote evenementen voor 40.000 man - duurzame producten - eigen voorraad - beste prijs - online offerte - telefonisch advies

Veelgestelde vragen

Algemeen

1Op welke huurperiode is de prijs gebaseerd?

De prijs is gebaseerd op een week met daarin één weekend. Bijvoorbeeld van dinsdag tot en met volgende week maandag.

2Verzorgen jullie ook het transport?

Particuliere bestelling worden afgehaald. Voor zakelijke klanten verzorgen wij het transport afhankelijk van de bestelhoeveelheid en de afstand. Dit wordt bepaald op basis van de aanvraag

Wij hebben busjes en vrachtwagens om producten te bezorgen. Voor aflevering nemen we contact op met de klant om een aflevermoment af te spreken.

3Hoe worden de transportkosten berekend?

De transportkosten worden berekend op basis van de afstand en de bestelhoeveelheid. U ontvangt van ons een prijsopgave met daarin de transportkosten vermeld.

4Verzorgen jullie ook de op- en afbouw?

Nee, wij bezorgen meubilair op locatie in karren of op pallets. Bij het retour halen van de bestelling staan de materialen weer gereed voor transport.

Koeling & tapmateriaal

1Kan ik een koelkast of koelwagen zelf afhalen?

Ja, dit kan.

Een koelkast wordt opgehaald met een aanhangwagen. Let op: de koelkast moet rechtopstaand vervoerd worden.

Een koelwagen kan met een zware auto met trekhaak opgehaald worden. De wagen beschikt over een 7-polige stekker. Het kan zijn dat u hier een verloop voor nodig heeft.

2Sluiten jullie de elektriciteit van koeling en tapmateriaal aan?

Nee, uw elektricien verzorgt de stroomvoorziening. Op de productpagina's vindt u meer informatie over de specificaties met betrekking tot elektriciteit.

3Leveren jullie ook koelcontainers met drank?

Ja, in samenwerking met uw drankenhandel kunnen wij gevulde koelcontainers leveren. De container wordt beladen bij de drankenhandel en vervolgens op uw evenement geleverd. Vraag uw drankenhandel naar de mogelijkheden.

4Hoe worden containers geplaatst?

Wij leveren container met een vrachtwagen met kabelsysteem. De container glijdt aan de achterkant van de vrachtwagen af. Dus niet met een kraan. Dit betekent dat de vrachtwagen voldoende ruimte nodig heeft aan de voor- en achterkant om onder de container uit te rijden. In totaal is hier 16 meter voor nodig. De container kan met de deuren naar achter en naar voren worden geplaatst.

Impressies

Van kleine tot grote evenementen voor 40.000 man - duurzame producten - eigen voorraad - beste prijs - online offerte - telefonisch advies